UNF till alla!

Äntligen har vi fått vara med om Ungdomens Nykterhetsförbunds kampanjdagar: UNF till alla! som anordnas varje år 3-4 oktober.

Det innebär att synas runt om i hela Sverige, och bjuda in till vår grymma verksamhet! 
Jag har fått vara med i Stockholm, vi har värvat och bjudit på kanelbullar idag, nu håller vi på att förbereda inför uppföljningen med pizzahäng och singstar tävlingar.

Detta är varför jag älskar UNF – över hela landet, under två dagar har både ideella och anställa hjälpts åt att sprida det vi står för och gett fler chansen att gå med i vår organisation. För alla förtjänar att få frågan om att gå med och få chansen att åka på läger, träffa nytt folk, åka till Frankrike över jul, eller allmänt få hänga i en lokal och titta på film med andra som också väljer att vara nyktra.
Jag har haft två väldigt bra dagar i Sverige, på söndag blir det tillbaka till Bryssel med lite nya idéer och tankar.

Var du med under kampanjdagarna? Berätta gärna i en kommentar vad du upplevde och vad som var roligast!
Tack UNF!

/Jessica

Image
L
iana, Thomas & Anneli på Kärrtorps gymnasieskola i Stockholm

LImage
Liana och jag står redo!
Image
B
ullar till alla som gillar UNF Stockholm!

 

Annonser

Om euspaning

Du har kommit till en blogg om alkohol- och narkotikafrågor i EU. Bakom bloggen står IOGT-NTO och UNF, Ungdomens Nykterhetsförbund. IOGT-NTO och UNF har, i samarbete med vårt studieförbund, NBV, ett kontor i Bryssel där vi varje år ger möjlighet för två ungdomar från våra organisationer att göra praktik. Genom våra praktikanter, medlemmar och tjänstemän jobbar vi på olika sätt med påverkansarbete och lobbying inom EU. Det har flera syften. Dels har vi samarbeten med en rad organisationer och nätverk på global och europeisk nivå, med syfte att arbeta för en restriktiv alkohol och narkotikapolitik. Dels behöver vi följa det politiska arbetet i EU för att kunna påverka utvecklingen av den svenska politiken. På plats i Bryssel finns just nu Amanda Lilliefeldt och Anneli Holm. De bloggar här om sitt år i Bryssel, om möten med spännande människor, om drogpolitik och om den starka lobbying som finns kring alkohol och narkotika.
Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s