Hej då Nathalie!

Det finns en tid som varje Brysselassistent fasar för (de flesta i alla fall) och det är när ens period tar slut och man måste bege sig till sitt gamla liv eller mot nya utmaningar. I veckan fick vi säga hej då till vår kära kollega Nathalie. Det är väldigt tråkigt att se Nathalie lämna, men nu väntar henne nya spännande uppgifter. Vi valde att fira av henne ganska enkelt, men ack det enkla är ju oftast det bästa. Det blev nämligen pizzakväll och film. Vi beställde hem pizza och alla hade med sig något gott, resultatet blev ett stort bord fullt med onyttigheter, men goda sådana. Ibland får man unna sig!

Vi myste och pratade en massa och avslutningsvis tittade vi på en film. Jag fick bege mig till rummet för att (i sista stund) göra min franskaläxa medan övriga gänget fortsatte myset. Vi på Brysselkontoret säger hej då till Nathalie och vi önskar henne all lycka i framtiden!

Nathalies sista dag på jobbet

Myskväll!

I veckan har vi också haft besök av Ella. Dalida och jag kunde inte träffa henne förrän på tisdag eftersom vi hade möten åt var sitt håll, men på tisdagmorgon blev det ett kärt återseende. Ella brukar vara i Bryssel en vecka i månaden och nu har vi även inrättat en egen liten arbetshörna till henne.

Ellas nya arbetshörna

Gemensam lunch på stan

I förra inlägget berättade jag om att en del av vår vardag är möten, en annan del är att ta emot besöksgrupper från Sverige. I onsdags fick vi fint besök från SMART, SMART ungdom och A Non Smoking Generation. Efter ett besök på kontoret, åt vi alla en snabblunch ihop för att sedan bege oss till European Cancer League på möte. Förutom möten har veckan mestadels bestått av en himla massa kontorsarbete och, utan att överdriva, hundratals mail… Men allt som allt en produktiv och rolig vecka!

Lunch med Elin från A Non Smoking Generation, Slim från SMART och Sara från SMART ungdom. Och så Ella och Dalida

img_2805

UNF finns nu även på Instagram! UNFibilder

/Irma

Annonser

Om euspaning

Du har kommit till en blogg om alkohol- och narkotikafrågor i EU. Bakom bloggen står IOGT-NTO och UNF, Ungdomens Nykterhetsförbund. IOGT-NTO och UNF har, i samarbete med vårt studieförbund, NBV, ett kontor i Bryssel där vi varje år ger möjlighet för två ungdomar från våra organisationer att göra praktik. Genom våra praktikanter, medlemmar och tjänstemän jobbar vi på olika sätt med påverkansarbete och lobbying inom EU. Det har flera syften. Dels har vi samarbeten med en rad organisationer och nätverk på global och europeisk nivå, med syfte att arbeta för en restriktiv alkohol och narkotikapolitik. Dels behöver vi följa det politiska arbetet i EU för att kunna påverka utvecklingen av den svenska politiken. På plats i Bryssel finns just nu Amanda Lilliefeldt och Anneli Holm. De bloggar här om sitt år i Bryssel, om möten med spännande människor, om drogpolitik och om den starka lobbying som finns kring alkohol och narkotika.
Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s